Matches

Matches

Om de matchers op je vacature te bekijken dienen eerst een aantal zaken geregeld te zijn:

* Je moet aangemeld zijn op Xelfer. Als je nog geen account hebt, dan kun je deze aanvragen door naar ‘Aanmelden’ te gaan. Je ontvangt dan direct een inlog.
* Je bedrijfsprofiel moet volledig ingevuld zijn.
* Je vacature moet volledig aangemaakt zijn.

De kandidaten die matchen op je vacature vind je vervolgens als poppetjes weergegeven op het kaartje. Als je op het poppetje klikt wordt het profiel van de kandidaat weergegeven en de mogelijkheid om de kandidaat uit te nodigen. De kleur van het poppetje geeft aan of je de kandidaat uitgenodigd hebt, of de kandidaat hierop gereageerd heeft, de kandidaat je uitnodiging geaccepteerd heeft of dat de kandidaat geplaatst is of afgewezen is.

In je bedrijfsaccount vind je onder Matches een overzicht van je vacatures met de status van de matches. Wanneer je de vacature opent worden de matches weergegeven. Ook heb je hier de mogelijkheid om de criteria aan te passen en de afhandeling te bewerken. Bijvoorbeeld met wie de genodigde kandidaat het kennismakingsgesprek heeft en of de vacature gesloten dient te worden als de kandidaat de vacature heeft geaccepteerd. Maar ook de financiële regeling kun je hier aanpassen.

icoon_service300